top of page

BIOGRAFIE

Mijn naam is Kathleen en ik ben geboren op 16 januari 1989 in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. Van jongs af aan had ik al een passie voor paarden. Op mijn zevende begon ik met paardrijden en toen ik elf werd kreeg ik mijn eerste eigen paard. Met haar sprong en crosste ik graag, maar legde me uiteindelijk toe op de dressuur. Ik heb meerdere paarden t/m ZZ zwaar-niveau uitgebracht. In mijn jeugd kwam ik ook uit in de nationale Junioren rubrieken.

Na mijn schoolperiode besloot ik verder te gaan in de paarden. In 2014 startte ik mijn fotografie bedrijf en daarnaast behaalde ik mijn ORUN instructie diploma niveau 4. Omdat ik graag bij wilde leren en een opleiding wilde volgen die mij het stapje hoger kon helpen binnen de hippische sector, begon ik aan de HBO Equine Business & Economics. Na mijn eerste jaar op Hogeschool Van Hall & Larenstein in Wageningen, startte ik mijn stage bij Stal van Silfhout. Ik voelde me op deze stal ontzettend thuis en ik bleef dan ook als vaste groom van internationaal dressuurruiter Diederik van Silfhout. Na een prachtige periode waarin ik o.a. mee mocht naar de Europese kampioenschappen in Aken in 2015 en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016, verhuisden mijn partner en ik naar het zuiden van het land.

Vandaag de dag woon ik in West-Brabant, in het dorp Oud-Gastel om precies te zijn. Naast mijn werk als fotografe en freelance groom, run ik met mijn vriend een kleinschalige dressuurstal en fokkerij, genaamd Hoeve Noordenwind. Hier fokken we elk jaar een aantal dressuurveulens en leiden we paarden op. Regelmatig hebben we interessante paarden te koop, meestal door ons gefokt. Momenteel zijn we bezig met het renoveren van de karakteristieke boerderij.

Wil je op de hoogte blijven van de renovatie, onze paarden en onze fokkerij? Je kunt Hoeve Noordenwind volgen op social media.

Instagram

Facebook

Youtube Channel

 

bottom of page